Δευτέρα, 24 Απρ 2017
Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Εταιρία


Η Εταιρία μας παρέχει, εδώ και πάνω από 10 χρόνια, λογιστικές, φορολογικές και οικονομικές/συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία.

Υποστηρίζουμε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου και μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία. Παρέχουμε ένα φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών/συμβουλευτικών υπηρεσιών, με μία ομάδα στελεχών και εξωτερικών συνεργατών, ικανή να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης λογαριασμών, παρακολούθησης, ελέγχου και ενημέρωσης των πελατών μας, φροντίζουμε ώστε κάθε πελάτης μας να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 140 Εταιρίες και Επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομικής δραστηριότητας, σε Βόλο, Πήλιο και Β. Σποράδες, διατηρώντας έναν συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας.

Η επιτυχία μας αυτή βασίζεται στην ποιοτική υπεροχή των υπηρεσιών μας και στην προσωπική επικοινωνία και επαφή με κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Άλλωστε, η κατά το δυνατόν ποιοτικότερη, εγκυρότερη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί δέσμευση για εμάς.